Gazon verplaatsen

We weten hoe belangrijk het is om uw commerciële gazon er op zijn best uit te laten zien. Daarom bieden wij regelmatig onderhoud aan, zodat u ook in de toekomst kunt genieten van een gezonde, groene ruimte!

Een aantrekkelijk exterieur behouden betekent meer dan alleen kattenbakken verzorgen en afval opruimen. Een netjes onderhouden landschap kan worden gebruikt als marketingmateriaal dat nieuwe klanten aantrekt die willen wat iedereen heeft; soepel verlopende bedrijfsvoering binnen met voldoende ruimte over op hun budgetspreadsheet (of portemonnee).

Onze gazononderhoudsdiensten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Voorjaarsschoonmaak  – wat is dat? U wilt dat wij dode bladeren en puin opruimen zodat niets uw gazon in de weg staat om gezond te blijven tijdens dit koude seizoen? Nou, we zijn blij als punch (of misschien niet zo) omdat het klinkt als iets dat bij ons past! We zijn specifiek gespecialiseerd in voorjaarsschoonmaak – bereid de jouwe nu voor nu er nog genoeg bomen overblijven in de stad.

Herfstschoonmaak  – De herfst is een goed moment om de tuin op te ruimen. U kunt uw gras en bladeren laten uitkiezen, maar ook dode takken of boomstronken verzorgen met onze vaste serviceafspraken!

Maaien  — Maaien is een van de belangrijkste onderdelen van een gezond en goed onderhouden terrein. Met onze precisiegrasmaaiers kunt u het hele jaar door een ongerept gazon hebben als de weerspiegeling van uw bedrijf!

Gazonverzorging  — Regelmatige behandelingen zoals bemesting, beluchting, topdressing en verticuteren zorgen ervoor dat uw dure gazon groen en weelderig blijft.