Vijvers & Waterpartijen

De tuinvijver is een veelzijdig ontwerp dat in elke maat en stijl kan worden gebruikt. Ze bieden de mogelijkheid voor dieren in het wild, minimalistische of contemplatieve zwembaden met lineaire grenzen, afhankelijk van uw voorkeur – plus het is gemakkelijk om borrelend geluid toe te voegen uit een overlopende fontein!

De beste manier om uw tuin mooier te maken is door water toe te voegen. Er is een breed scala aan waterplanten die gedijen in vijvers, of ze nu volledig ondergedompeld zijn of bovenop drijven en aan de rand groeien als marginale ruimte. Biedt creativiteit met ontwerp omdat u verschillende vormen kunt creëren, zoals ronde zwembaden die er prachtig uitzien wanneer Kavel bij elkaar op één plek!

Heeft u een tuinvijver, hoe klein of groot deze ook is, er is altijd plaats voor waterplanten. Deze drijvende schoonheden zien er niet alleen aantrekkelijk uit in uw tuin, maar ze kunnen ook een nuttige oppervlaktebedekking en beschutting tegen dieren in het wild bieden! Behalve dat ze esthetisch aangename, zuurstofrijke plantensoorten zijn, helpen ze ook om het water helder te houden, zodat alle soorten dieren zich prettig voelen om hen heen.